Home » Recepten » Stoofpotje van gierst, tomaten en kikkererwten met peterseliegremolata

Stoofpotje van gierst, tomaten en kikkererwten met peterseliegremolata

zoom120.jpg

Deel dit recept

Makkelijk – 20 min.

  1. Kook de gierst gaar in de groentebouillon. Voeg er op het einde de tomaten, de kikkererwten, het kaneelpoeder en het komijnpoeder aan toe en laat eventjes meestoven.
  2. Hak de bladpeterselie fijn en meng onder de zeste van 1 citroen.
  3. Schep het stoofpotje in de kommetjes, leg er de olijven op en werk af met de verse geitenkaas en de peterseliegremolata.

 

ingrediënten


Voor 2 personen:

  • 100 g gierst van 2bio
  • 200 ml groentebouillon
  • 1/2de blik tomaten
  • 1/2de blik kikkererwten
  • 10-tal zwarte olijven
  • handvol bladpeterselie
  • zeste van 1 citroen
  • 1/2de kl kaneelpoeder
  • 1/2de kl komijnpoeder
  • 2 el verse geitenkaas
  • peper en zout

2bio inspiratie

gerelateerde recepten