Home » Blog » Winkel in de kijker » Bio Willems

Bio Willems

26 April 2017
Bio Willems

Lees meer over

Winkel in de kijker

Deel dit artikel

Bio Willems is een klein maar fijn biowinkeltje in het Brusselse. Hier wordt oud en nieuw gecombineerd tot een mooie selectie aan producten.

Ik word vriendelijk verwelkomt door Imke Kroon. Imke is eigenlijk een Duitse maar verloor haar hart aan een Belg. Ze heeft een achtergrond in de media en communicatie maar vond dat deze buurt echt nood had aan een biowinkel. En dus opende ze er dan maar zelf een. In Bio Willems vind je niet heel veel maar wel zorgvuldig geselecteerde producten. Zo kiest Imke indien het kan voor producten van lokale producenten en hecht ze naast de voedingswaarden ook wel belang aan de verpakking en de look & feel van een product. “Bio mag best sexy zijn toch?”, zegt ze enthousiast.

De chocolades van Tohi vallen zo bijvoorbeeld meteen op door hun leuke frisse verpakking en originele smaken. Ik koop een pakje donkere chocolade met gember en citroen en proef dat het heerlijk is. “Het is ook nog eens Belgisch”, zegt Imke enthousiast. Naast de droge voeding verkoopt ze ook verse groenten en fruit en wat verzorgingsproducten. Wie helemaal tot rust wil komen moet zeker eens even een kijkje nemen in de tuin. Het is een fijn plekje waar je helemaal zen van wordt.  Geluk zit soms letterlijk in een klein hoekje.

© Foto’s en tekst door Manon Macaron

Bio Willems
Bio Willems
Bio Willems
Bio Willems
Bio Willems
Bio Willems