Home » Blog » Winkel in de kijker » Biovita Sint-Andries

Biovita Sint-Andries

18 Mei 2017
Biovita Sint-Andries

Lees meer over

Winkel in de kijker

Deel dit artikel

Biovita is als één van de pioniers gestart met een bescheiden natuurwinkel in het Brugse. Ondertussen heeft Biovita drie supermarkten gevestigd in Brugge en Roeselare. Daarnaast is er ook nog een webshop. Biovita staat bovendien bekend als ‘de andere supermarkt’ waarbij authenticiteit, duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.

Eerder al bezocht ik de winkels van Biovita in Sint-Kruis en Sint-Andries maar de zaak in Sint-Andries is eigenlijk de oorspronkelijke zaak die in de loop der jaren uitgegroeid is tot een heuse bio supermarkt. Net als in de Biovita winkels van Roeselare en Sint-Kruis vind je hier een heel uitgebreid gamma aan biologische producten. Denk daarbij aan een grote selectie noden, pitten en zaden maar ook fruitsappen, zuivelproducten, verse groenten en fruit, een vers toog én zelfs een eigen slagerij. Het is alsof je in een grote supermarkt staat met allerlei afdelingen. In de slagerij vind je vlees van uitstekende kwaliteit onder het motto ‘eet minder maar beter vlees’. Verder ook heel wat gerechten om mee te nemen.

A way of life

Daarnaast vind je hier ook een uitgebreide collectie gezonde kookboeken, speelgoed, gezelschapsspelen en gezondheidsproducten. Biovita wil de gezonde levensstijl over de hele lijn doortrekken. Daarbij horen ook momenten van zalig samen zijn en gewoon nog eens een spel spelen zonder voor een scherm te zitten.

Ik vind het vooral fijn dat Biovita een winkel is die elk doelpubliek aanspreekt. Of je nu gaat voor degelijke basisproducten of de laatste biohypes wil meepakken, je vindt het hier allemaal. Met een frisse limonade en een stijlvol gezond kookboek in de hand ben je ongetwijfeld hip zonder in te boeten aan kwaliteit en degelijkheid.

© Foto’s en tekst door Manon Macaron

Biovita Sint-Andries
Biovita Sint-Andries
Biovita Sint-Andries
Biovita Sint-Andries
Biovita Sint-Andries
Biovita Sint-Andries