Home » Blog » Winkel in de kijker » Biovita Sint-Kruis

Biovita Sint-Kruis

18 Mei 2017
Biovita Sint-Kruis

Lees meer over

Winkel in de kijker

Deel dit artikel

Biovita is als één van de pioniers gestart met een bescheiden natuurwinkel in het Brugse. Ondertussen heeft Biovita drie supermarkten gevestigd in Brugge en Roeselare. Daarnaast is er ook nog een webshop. Biovita staat bovendien bekend als ‘de andere supermarkt’ waarbij authenticiteit, duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.

Naast de winkel in Roeselare en Sint-Andries vind je ook een vestiging van Biovita in Sint-Kruis. Ook hier kom je binnen in een frisse en moderne winkel.

In de rekken vind je tal van kwalitatieve biologische producten. Zowel klassiekers als plantaardige melk, granen, noten, pitten en zaden als vers fruit en groenten liggen hier in de rekken.

Zaakvoerster Noëlla en dochter Lien letten er sterk op dat hun verhaal klopt. “We kiezen onze producenten met zorg uit”, vertelt Lien. “In onze eigen slagerij in Sint-Andries werken we met een ex-lesgever van Hotelschool Ter Groene Poorte. We geven ook geregeld workshops aan scholen en leerlingen van jong tot oud komen onze winkels bezoeken om zich bewust te worden van dat ‘anders winkelen’. We werken samen met VIVES, het hogeschool netwerk van West-Vlaanderen en met erkende diëtisten uit de buurt. “ Die bewuste keuzes maken we niet alleen voor de voeding maar ook voor de voedingssupplementen en de speelgoedafdeling. We werken zo samen met het bekende merk Haba dat nog mooi houten speelgoed maakt.”

Daarnaast werken we samen met een goed opgeleid team. We staan voor een persoonlijke service en geven graag advies of helpen waar nodig.

© Foto’s en tekst door Manon Macaron

Biovita Sint-Kruis
Biovita Sint-Kruis
Biovita Sint-Kruis
Biovita Sint-Kruis