Home » Blog » Winkel in de kijker » De Natuurbron

De Natuurbron

18 Mei 2017
De Natuurbron

Lees meer over

Winkel in de kijker

Deel dit artikel

Als ambassadrice van 2Bio trek ik het land door om biowinkels te bezoeken en leuke producten te ontdekken. En zo kom ik wel eens op plaatsen waar ik nooit eerder was, Kalmthout bijvoorbeeld.

Op de grens tussen Heide en Kalmthout ligt biowinkel De Natuurbron. De winkel is niet gigantisch groot maar biedt wel een fijne selectie aan bioproducten. Zo is er een mooi aanbod aan groenten en fruit. De kleurrijke pepertjes vallen meteen op. Verder ook lekkere confituren, theesoorten en heel veel noten, pitten en zaden. Maar ook deegwaren, al dan niet glutenvrij, en een klein aanbod aan kazen met allerlei kruiden. Wie graag zelf aan het bakken slaat vindt hier bovendien biologische bloem van topkwaliteit.

Zoals in de meeste biowinkels kan je hier ook terecht voor natuurlijke schoonheidsproducten en voedingssupplementen. De service is bovendien uiterst persoonlijk en hartelijk. En dat merk je ook aan de facebookpagina van De Natuurbron. Hier deelt zaakvoerster Kristien haar lekkerste receptideetjes of leuke bio-adresjes. Het is duidelijk dat deze winkel meer wil zijn dan enkel een verkooppunt. De Natuurbron wil mensen inspireren op elk vlak.

© Foto’s en tekst door Manon Macaron

De Natuurbron
De Natuurbron
De Natuurbron
De Natuurbron
De Natuurbron
De Natuurbron