nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
Buddhabowl met bulgur en zoete aardappel
Buddhabowl met bulgur en zoete aardappel
Deel dit recept
Mix alle ingrediënten voor de dressing.
Kook de zoete aardappel gaar in gezouten water. Kook de bulgur gaar in de kippenbouillon.
Schik de bulgur in een kom. Schik er de blokjes zoete aardappel en de schijfjes avocado op. Leg er nadien de cashewnoten en de veldsla bij.
Werk de bowl af met de viooltjes, roze peper, het zeezout en de tahindressing.
ingrediënten
50 g bulgur van 2bio
100 ml kippenbouillon
1 zoete aardappel, geschild en in blokjes
handvol cashewnoten
2 kerstomaatjes, gehalveerd
1 avocado, ontpit, gepeld en in schijfjes
enkele pluksels veldsla
viooltjes
roze peper
grof zeezout
Tahindressing:
2 el tahin
1 tl citroensap
1 tl komijn
100 ml olijfolie
peper en zout
Recept met Bulgur 500g
3000g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Veggie roerbak met rijst en omeletrolletjes
ontdek recept
Rode linzencurry
ontdek recept
Chocolademousse met nougat
Bekijk alle recepten