nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
Yoghurt met warme frambozen en granola met pompoenpitten en kaneel
Yoghurt met warme frambozen en granola met pompoenpitten en kaneel
Deel dit recept
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de havermout samen met de noten op een bakplaat, bestrooi met het kaneelpoeder, bedruppel met de olie en de honing.
Meng alles goed door en zet zo’n 12 min. in de oven tot de granola mooi goudbruin is.
Warm intussen de frambozen op met het water, het limoensap en de honing.
Schep de yoghurt in de kommetjes, lepel er de granola en de warme frambozen over.
ingrediënten
Ingrediënten (4 personen)
Voor de granola
150 g havermout
handvol pompoenpitten
handvol cashewnoten
1/2 kl kaneelpoeder
1 grote el honing
2 el olie (arachide- of kokosolie)
Voor de warme frambozen
200 g frambozen (vers of diepvries)
1 el honing
50 ml water
sap van 1/2
de
limoen
Voor erbij
Griekse yoghurt
Recept met pompoenpitten 200g
200g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Triple chocolate speltpannenkoeken
ontdek recept
Veggie roerbak met rijst en omeletrolletjes
ontdek recept
Eiersalade met appel en curry
glutenvrij
vegetarisch
Bekijk alle recepten