nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
Burrata met tomatenchutney
Burrata met tomatenchutney
vegetarisch
glutenvrij
Deel dit recept
Makkelijk – 30 min. (voor 2 personen - 1 potje chutney)
Pel de sjalot en snijd fijn. Stoof de fijngesneden sjalot aan in wat olijfolie.
Voeg het blik tomaten toe samen met de azijn, de honing, suiker en het zout.
Laat zachtjes pruttelen tot de chutney mooi is ingedikt. Laat afkoelen.
Leg de burrata’s op een bord, schep er wat chutney bij en werk af met de eetbare bloemetjes.
ingrediënten
2 kleine burrata’s
1 sjalotje
1 blik gehakte tomaten van 2bio
5 el witte wijnazijn
3 el suiker
2 el honing
2 el olijfolie
snuifje zout
Optioneel: gedroogde eetbare bloemetjes
Recept met
g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Pasta met ricotta-pesto, groene asperges, gepocheerd ei en garnaaltjes
ontdek recept
Pastasalade met rodelinzenpasta, kikkererwten en feta
Voor een gezonde lunch thuis of op het werk.
vegetarisch
ontdek recept
(N)ice bar
Bekijk alle recepten