Home » Recepten » Burrata met tomatenchutney

Burrata met tomatenchutney

zoom92.jpg
vegetarisch
glutenvrij

Deel dit recept

Makkelijk – 30 min. (voor 2 personen - 1 potje chutney)

  1. Pel de sjalot en snijd fijn. Stoof de fijngesneden sjalot aan in wat olijfolie.
  2. Voeg het blik tomaten toe samen met de azijn, de honing, suiker en het zout.
  3. Laat zachtjes pruttelen tot de chutney mooi is ingedikt. Laat afkoelen.
  4. Leg de burrata’s op een bord, schep er wat chutney bij en werk af met de eetbare bloemetjes.

ingrediënten


  • 2 kleine burrata’s
  • 1 sjalotje
  • 1 blik gehakte tomaten van 2bio
  • 5 el witte wijnazijn
  • 3 el suiker
  • 2 el honing
  • 2 el olijfolie
  • snuifje zout
  • Optioneel: gedroogde eetbare bloemetjes

2bio inspiratie

gerelateerde recepten