Home » Recepten » Lauwwarme quinoasalade met pompoen en spinazie

Lauwwarme quinoasalade met pompoen en spinazie

zoom118.jpg

Deel dit recept

Makkelijk - 25 min.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de butternutpompoen in blokjes en leg ze in een ovenschaal. Bedruppel met een beetje olijfolie, kruid met peper en zout en laat zo’n 30 min. roosteren in de oven.
  3. Kook intussen de quinoa beetgaar in gezouten water.
  4. Giet het water weg, voeg de spinazie toe met wat olijfolie, peper en zout en laat even goed stoven.
  5. Doe de quinoa met de spinazie in een schaal, leg er de pompoenblokjes op. Hak de pistachenootjes en de bladpeterselie fijn en strooi over de quinoasalade. Werk af met wat verkruimelde feta en serveer.

ingrediënten


  • 100 g quinoa mix van 2bio
  • 1/4de butternutpompoen
  • 100 g verse spinazieblaadjes
  • handvol pistachenootjes
  • handvol verse bladpeterselie
  • handvol verse feta
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

2bio inspiratie

gerelateerde recepten