nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
Lijnzaadcrackers
Lijnzaadcrackers
2 foto's
2 foto's
veganistisch
Deel dit recept
Begin een dag op voorhand. Doe het lijnzaad in een kom en zet het onder water, voeg de ciderazijn toe. Laat een nacht wellen.
Verwijder nadien het overtollige vocht.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een bakpapier op een bakplaat met de lijnzaadmengeling van ongeveer 0,5 cm dik.
Bak het zo’n 1,5 uur in de oven. Wie liever raw crackers wil, kan de crackers 5 uur drogen in een oven van 45°C.
Laat de crackers nadien afkoelen, breek ze of snijd ze in stukjes. Serveer met een lekkere hummus of dipsaus.
ingrediënten
50 g lijnzaad 2BIO
Water
2 el ciderazijn 2BIO
Recept met Lijnzaad 500g
500g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Penne met romige peterseliepesto, spinazie en balletjes van kippengehakt
ontdek recept
Bulgursalade met gedroogde abrikozen
veganistisch
ontdek recept
Skinny carbonara met erwtjes
Een moderne spaghetti carbonnara
Bekijk alle recepten