nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
Lijnzaadcrackers
Lijnzaadcrackers
2 foto's
2 foto's
veganistisch
Deel dit recept
Begin een dag op voorhand. Doe het lijnzaad in een kom en zet het onder water, voeg de ciderazijn toe. Laat een nacht wellen.
Verwijder nadien het overtollige vocht.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een bakpapier op een bakplaat met de lijnzaadmengeling van ongeveer 0,5 cm dik.
Bak het zo’n 1,5 uur in de oven. Wie liever raw crackers wil, kan de crackers 5 uur drogen in een oven van 45°C.
Laat de crackers nadien afkoelen, breek ze of snijd ze in stukjes. Serveer met een lekkere hummus of dipsaus.
ingrediënten
50 g lijnzaad 2BIO
Water
2 el ciderazijn 2BIO
Recept met Lijnzaad 500g
500g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Stoofpotje van gierst, tomaten en kikkererwten met peterseliegremolata
ontdek recept
Geroosterde butternut pompoen met geitenkaas, cranberries en pompoenpitten
Een herfstig kleurenpalet op je bord.
vegetarisch
ontdek recept
Rode linzencurry
Bekijk alle recepten