Home » Recepten » Lijnzaadcrackers

Lijnzaadcrackers

zoom60.jpg2 foto'szoom61.jpg2 foto's
veganistisch

Deel dit recept

 

  1. Begin een dag op voorhand. Doe het lijnzaad in een kom en zet het onder water, voeg de ciderazijn toe. Laat een nacht wellen.
     
  2. Verwijder nadien het overtollige vocht.
     
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een bakpapier op een bakplaat met de lijnzaadmengeling van ongeveer 0,5 cm dik.
     
  4. Bak het zo’n 1,5 uur in de oven. Wie liever raw crackers wil, kan de crackers 5 uur drogen in een oven van 45°C.
     
  5. Laat de crackers nadien afkoelen, breek ze of snijd ze in stukjes.  Serveer met een lekkere hummus of dipsaus.

ingrediënten


  • 50 g lijnzaad 2BIO
  • Water
  • 2 el ciderazijn 2BIO

2bio inspiratie

gerelateerde recepten