nl
|
fr
Toggle navigation
Home
Recepten
Blog
Winkelwijzer
Contact
Home
»
Recepten
»
Lijnzaadcrackers
Lijnzaadcrackers
2 foto's
2 foto's
veganistisch
Deel dit recept
Begin een dag op voorhand. Doe het lijnzaad in een kom en zet het onder water, voeg de ciderazijn toe. Laat een nacht wellen.
Verwijder nadien het overtollige vocht.
Verwarm de oven voor op 180°C. Bestrijk een bakpapier op een bakplaat met de lijnzaadmengeling van ongeveer 0,5 cm dik.
Bak het zo’n 1,5 uur in de oven. Wie liever raw crackers wil, kan de crackers 5 uur drogen in een oven van 45°C.
Laat de crackers nadien afkoelen, breek ze of snijd ze in stukjes. Serveer met een lekkere hummus of dipsaus.
ingrediënten
50 g lijnzaad 2BIO
Water
2 el ciderazijn 2BIO
Recept met Lijnzaad 500g
500g
Bekijk product
2bio inspiratie
gerelateerde recepten
ontdek recept
Lauwwarme quinoasalade met pompoen en spinazie
ontdek recept
Kruidenrisotto met winterpostelein
Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken
ontdek recept
Pastasalade met rodelinzenpasta, kikkererwten en feta
Voor een gezonde lunch thuis of op het werk.
vegetarisch
Bekijk alle recepten