Home » Recepten » Pastasalade met rodelinzenpasta, kikkererwten en feta

Pastasalade met rodelinzenpasta, kikkererwten en feta

zoom58.jpg

Deel dit recept

Kook de pasta beetgaar. Meng er de tomatenblokjes onder. Laat afkoelen. Meng er dan de kikkererwten, kerstomaatjes, de feta en het lente-uitje onder. Werk af met een beetje olijfolie.

ingrediënten


  • 200 g rode linzenpasta 2BIO
  • 1/3 blik kikkererwten 2BIO
  • 100 g tomaten in blokjes 2BIO
  • 10 verse kerstomaatjes, gehalveerd
  • 50 g fetablokjes
  • 1 lente-uitje, fijngesneden
  • 1 el olijfolie

2bio inspiratie

gerelateerde recepten
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies