Home » Recepten » Penne met venkel, erwtjes en spek

Penne met venkel, erwtjes en spek

zoom115.jpg

Deel dit recept

Makkelijk- 15 min.

  1. Neem een stoofpan en bak hier de spekjes in aan zonder vetstof.
  2. Snijd de venkel in stukjes en hou het lof apart. Voeg de venkelstukjes bij de spekjes.
  3. Kook intussen de penne beetgaar in gezouten water.
  4. Voeg de erwtjes bij de venkel en laat even goed stoven. Blus met de witte wijn, laat even stoven en voeg dan de soja cuisine toe. Laat 5 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Giet de penne af en meng onder de saus. Serveer.

ingrediënten


  • 400 g penne van 2bio
  • 1 venkel
  • 300 g diepvrieserwtjes
  • 200 g spekjes
  • 100 ml witte wijn
  • 200 ml soja cuisine
  • peper en zout

2bio inspiratie

gerelateerde recepten