Home » Recepten » Chiapudding met noten, mango en kokos

Chiapudding met noten, mango en kokos

zoom116.jpg

Deel dit recept

Voor 1 glaasje (makkelijk, 5 min. + 1 uur)

  1. Meng de chiazaadjes met de kokos- of de amandelmelk. Laat min. 1 uur staan in de koelkast tot je een mooie pudding krijgt. Je kunt dit ook makkelijk een nachtje van tevoren doen.
  2. Hak de nuts & fruits reep fijn en lepel de fijngehakte reep in een glaasje.
  3. Schep er de chiapudding op. Werk af met wat kokosschilfers, blokjes verse mango en een takje munt.

Lekker als ontbijt of gezond tussendoortje.

ingrediënten


  • 200 ml kokosmelk of amandelmelk
  • 2 el chiazaadjes
  • 1/4de mango in blokjes
  • 1 nuts & fruits reep van 2bio
  • 2 kl kokosschilfers
  • takje verse munt

2bio inspiratie

gerelateerde recepten
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies