Home » Recepten » Chocoladegranola met kokos en paranoten

Chocoladegranola met kokos en paranoten

zoom70.jpg2 foto'szoom71.jpg2 foto's

Deel dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
     
  2. Neem een bakplaat met bakpapier. Doe hier de havervlokken en de kokosschilfers op.
     
  3. Hak de paranoten in grove stukken en meng ze onder de havermengeling.
     
  4. Meng er nadien de olie, de honing en het cacaopoeder onder.
     
  5. Bak de granola zo’n 15 min in de oven. Bewaar in een glazen pot en serveer met yoghurt of vers fruit.

ingrediënten


  • 150 g havervlokken 2BIO
  • Handvol kokosschilfers
  • Handvol paranoten 2BIO
  • 2 el (raw) cacaopoeder
  • 1 el plantaardige olie
  • 2 el honing of agavesiroop

2bio inspiratie

gerelateerde recepten