Home » Recepten » Havermoutpap met kokos, gebakken banaan en mangorepen

Havermoutpap met kokos, gebakken banaan en mangorepen

zoom82.jpg

Deel dit recept

1. Breng de havermout aan de kook met de kokosmelk, laat even doorpruttelen en nadien nog 2 minuten staan.

2. Snijd de banaan overlangs in twee en dan nogmaals in de helft. Bak de partjes banaan in wat boter.

3. Schep de havermoutpap in kommetjes. Schik er de gebakken banaan en de mangorepen op. Werk af met wat kaneelpoeder en kokosschilfers.

ingrediënten


  • 50 g havermout
  • 400 ml kokosmelk
  • 1 banaan
  • 1 klontje boter of olie
  • 4 mangorepen van 2bio
  • kaneelpoeder
  • kokosschilfers

2bio inspiratie

gerelateerde recepten
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies