Home » Recepten » Kippenhamburgers met pickles

Kippenhamburgers met pickles

zoom76.jpg

Deel dit recept

  1. Meng het kippengehakt met de kippenkruiden en het currypoeder. Vorm er twee hamburgers van en bak ze 20 min. op 180°C in de oven. Bak ook de ciabattabroodjes nog 5 min. mee.
     
  2. Snijd reepjes van de wortel met behulp van een dunschiller.
  3. Neem de ciabattabroodjes, schik er wat sla en wortelreepjes op. Leg er de kippenburger op, werk af met wat picklessaus en sluit het broodje.

ingrediënten


  • 200 g kippengehakt
  • 1 tl kippenkruiden
  • 1 tl currypoeder
  • 2 ciabattabroodjes
  • handvol ijsbergsla
  • 1 wortel
  • 2 el pickles van 2bio

2bio inspiratie

gerelateerde recepten
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies